Samen met jou willen we winnen en je een online marktleider maken in je branche

We werken met jou zoals ik ook wil dat er met mij gewerkt wordt: betrokken, met passie, inzet en niet gericht op die ene dienst, maar op dat grotere geheel. Want dat is waar jij blij van wordt, en wij ook! 

Wil je me eens ontmoeten?
Maak een vrijblijvend afspraak, dan sla je twee vliegen in één klap

Diensten

bespaar tijd bij het beheren van uw bedrijf met onze diensten

Web design

Haal meer omzet uit uw website

Graphic Design

Een goed design brengt jouw merk tot leven

we zijn sterk in Web design WordPress SEO Marketing

Razendsnel groeien en de omzet verhogen met onze diensten

Iedere ondernemer droomt van razendsnel groeien en de omzet verhogen en dat is logisch. Niets is zo frustrerend als je veel tijd en energie stopt in het creëren van een mooie website die nauwelijks bezoekers trekt en geen leads genereert. Het is niet alleen een kostbaar, maar ook een tijdrovend proces om je website goed te positioneren in Google. En wellicht heb je als ondernemer de kennis en de tijd er niet voor om je erin te verdiepen. Blue Avian kan je dan ook ondersteunen met het bouwen van je website, het genereren van leads en het verhogen van de conversie. Wij nemen je aan de hand mee om het maximale resultaat te behalen!

Smiling businesswoman enjoying talk with colleagues during teamw

Effectieve en persoonlijke benadering

Blue Avian heeft een bijzondere tool ontwikkeld. Die uniek is, maar ook geschikt is om razendsnel stappen te zetten. Op basis van belangrijke zoekwoorden kan de tool binnen afzienbare tijd duizenden pagina’s creëren. Die zowel SEO geoptimaliseerd zijn als de boodschap overbrengen op de potentiële klant. Met als voordeel dat er geen kosten worden gemaakt om SEO-specialisten in te huren en dat je moet investeren in ontwikkeling. Je hebt ook geen kosten voor ontwikkeling als je voor Blue Avian kiest, want wij zorgen voor de hosting, domeinregistratie en het volledig inrichten van jouw website!

Maximaal resultaat behalen met Blue Avian

Jaar online ervaring
0 +
Tevreden klanten
0 +
Succesvolle campagnes
0 +

Technische kennis niet nodig

Technische kennis heb je niet nodig om de tool van Blue Avian te gebruiken. Daarnaast richten wij het van A tot Z voor je in. Uiteraard op basis van jouw wensen. Zo ontvang je een doelgerichte oplossing. Een complete website met relevante informatie, SEO geoptimaliseerde pagina’s en een look & feel naar jouw wensen. Wij nemen het werk voor je uit handen, want wij geloven in slimmer en niet harder werken. Daarnaast willen wij dat jij jouw tijd steekt in dat wat je graag doet; Ondernemen!

In grote lijnen

Wij gaan niet vertellen hoe de tool precies werkt, maar we laten het zien wanneer je een afspraak met ons maakt. Wij komen graag bij je langs voor een gesprek om de mogelijkheden te bespreken, maar ook om de tool te demonstreren. Zo krijg je een goed beeld bij wat de tool doet en hoe die jouw organisatie kan helpen. In grote lijnen is het een applicatie waarmee SEO geoptimaliseerde pagina’s automatisch worden gegenereerd. Zo ga je direct goed van start met een website die niet alleen uitnodigend is, maar ook geoptimaliseerd is voor de zoekmachines.

Van een offline- naar een online-organisatie

Ruim 11 jaar geleden zijn wij gestart met de applicatie die abonnees per SMS lieten weten
wanneer hen favoriete producten weer beschikbaar waren. Compleet met productinformatie en een uitnodiging om de winkel zo snel mogelijk te bezoeken. En op deze dagen was het kassa, want na een dergelijke notificatie stonden de klanten in de rij! Deze tool is de basis geweest van de applicatie die wij nu gebruiken om ondernemers te helpen. Om SEO geoptimaliseerde en conversie verhogende websites binnen een handomdraai te genereren. Vooral in deze tijd is de transitie van een offline- naar een online-organisatie een pittige klus. Maar met een flinke dosis enthousiasme, passie, kennis en moderne technieken, kunnen wij jouw helpen!

The dice and changes the word offline to online or vice versa. R
Blue avian icon

Voorbereid op de toekomst

Wat kan je concreet verwachten als je van de diensten en de tool van Blue Avian gebruikmaakt? Het is heel eenvoudig. Wij kunnen binnen een korte tijd jouw website bouwen. Waar je niet alleen nu van profiteert, maar waarmee je ook voorbereid bent op de toekomst. Wij kijken aandachtig naar de spelregels die Google hanteert en wij passen de tool aan op de veranderingen die de zoekmachinegigant implementeert. Zo blijven jouw website en de pagina’s altijd geüpdatet en kom je niet voor verrassingen te staan.

Waar blinken wij in uit?

Wij staan voor doelgerichte oplossingen. Onze kracht zit in de expertise die wij hebben om jouw organisatie te laten groeien en de volledige controle te krijgen over jouw online vindbaarheid. Wij luisteren aandachtig naar je doelen en wensen en wij voeren deze naar verwachting uit. Transparantie en open communicatie is waar wij voor staan. Evenals focus aanbrengen op het grotere geheel. Want als jij gelukkig bent, zijn wij dat ook! Ons team bestaat uit gespecialiseerde vakmensen met kennis en ervaring in online marketing en wij weten precies wat er nodig is om jouw organisatie te laten groeien. Bij Blue Avian werken alleen maar uitblinkers die je de marktleider maken in jouw vakgebied!