Onze missie is het laten groeien van jouw bedrijf.

Business people meeting.

Zichtbaar zijn is niet genoeg; wij zetten jou in de spotlights!

Ik ben ‘de dochter van de melkboer’. Letterlijk en officieel erkend en liefdevol grootgebracht door hem en mijn moeder. Mijn pa ging met de SRV-wagen langs de deuren, ik rolde als jong grietje het verkoopvak in en zorgde dat bedrijven vindbaar waren in de Gouden Gids. 

Ik heb een ijssalon gehad, bij meerdere mediabedrijven gewerkt en een SMS-dienst ontwikkeld in de tijd dat zoiets als een app nog niet bestond.

Select good leader or staff and recruitment business, Businessma

Ons huidige systeem is een ‘tikkie’ complexer en 100x effectiever!

  • Gebaseerd op een goede website met extra zoekwoorden, SEO dus, die je aan de voorkant van de site niet ziet. 
  • Geautomatiseerd zodat we supersnel kunnen vullen. 
  • Afgestemd op de kritische eisen van Google. 
  • En desgewenst onderdeel van een heel pakket aan online marketing. 

Want ik heb iets gemerkt.

Eigenlijk gaat het niet zozeer om onze dienst.

Je kiest voor ons omdat je wilt groeien, ook buiten je onderneming. Onze klanten zijn niet de start-ups en de wereldverbeteraars. Het zijn de harde werkers. De MKB’ers die een (familie-)naam hoog hebben te houden, maar dan wel in de tijden van social media. Ze hebben voor zichzelf wel dat grotere plaatje. Absoluut! Leven en ondernemen zonder zorgen. Met een buffer, juist in deze tijd weer zo belangrijk gebleken. 

Ons team bestaat uit uitblinkers!

De meeste van onze klanten hoor je nooit over dat grotere geheel.

Ze hebben het niet over de energie die ze willen halen uit hun werk. Over flow of balans. Ze doen gewoon hun ding. Sturen hun personeel aan.
Totdat ik met je in gesprek kom… Dan hebben we het daar ineens wél over.
Heerlijk om even in helikopterview boven je bedrijf te hangen. Kijken waar je energie weglekt, welke overbodige posten je kunt schrappen en beslissen waar je juist wél op zou willen inzetten. 

Pas dan pakken we dat terug en kijk ik wat wij voor je kunnen betekenen daarin. Precies dat is de reden dat je voor ons kiest en niet voor dat grotere bureau. 

Wij zijn geen log bedrijf met allerlei regels en protocollen.

Ik werk met jou zoals ik ook wil dat er met mij gewerkt wordt: betrokken, met passie, inzet en niet gericht op die ene dienst, maar op dat grotere geheel. Want dat is waar jij blij van wordt, en ik ook!

Wil je me eens ontmoeten?
Boek een demo, dan sla je twee vliegen in één klap.

Ik ben de spil van het bedrijf, en werk samen met de meest technische jongens (en meiden) om mooie producten vliegensvlug in de markt te kunnen zetten.

Trots op ons team:

Lifestyle, beauty and fashion, people emotions concept. Young asian female office manager, CEO with pleased expression standing over white background, smiling with arms crossed over chest

Jeanine

Jeanine maakt bijzondere en opvallende webdesign die nét die extra aandacht trekken. Zij is onze spin in het web als het om marketing gaat.
Studio portrait of successful young businesswoman

Lian

Lian spreekt, denkt en droomt in code. Zij is het technische brein achter de maatwerk websites die we bouwen.
Smiling confident businesswoman posing with arms folded

Linda

Linda is onze tekstschrijver en bespaart onze klanten dágen schrijfwerk, en ze levert ook nog eens een website met zoekmachine vriendelijke teksten.

Portrait of successful man having stubble posing on camera with

Sjoerd

Sjoerd is onze creatieveling. Hij ontwerpt logo’s en banners en weet de huisstijl van klanten als geen ander in digitale ontwerpen.